Ponyrijden

Altijd al eens op een pony willen rijden? Dat kan bij Drouwenerzand Attractiepark, kom en geniet van de heerlijke ponygeur!

  • Voor de èchte ponyliefhebbers, tot 130 cm

Onze pony's zijn uitgezocht op hun lieve karakter en omdat we dit graag zo willen houden, mogen de pony's niet gevoerd worden. Door vaste eettijden aan te houden (ze krijgen echt voldoende te eten) en niet tussentijds te laten snoepen kunnen we voorkomen dat ze gaan 'vragen' om iets lekkers.

De pony's zijn in principe elke woens-, zater- en zondag, alle feestdagen en vakanties, van 13.00 - 16.30 uur aanwezig.  Het kan voorkomen dat de pony's, door omstandigheden, niet aanwezig zijn op de vooraf aangekondigde dagen. Wij vragen hiervoor ieders begrip.

Bij hoge temperaturen zijn de pony’s van 13.00—15.00 uur aanwezig om te borstelen, knuffelen etc.. I.v.m. de gezondheid van de pony’s worden er dan geen ritjes gemaakt, we rekenen op jullie begrip.

I.v.m. de veiligheid zijn de pony's tijdens de Halloweendagen, op 6, 13, 20, 24 en 27 oktober, niet aanwezig.

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
€ 7,80 - € 14,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Op woens- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur slechts € 7,80 p.p.. Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!