Blogs
08-09-2018
Blog Halloween griezel

Nou ja, niet een dag van de griezel eigenlijk, maar van de acteur. Ik mag dit seizoen voor de vijfde keer meewerken aan de angstaanjagende Halloweendagen in het Drouwenerzand. Het is voor mij een zeer leuk tijdelijk baantje waar ik elk jaar enthousiast naar uitkijk. Elk jaar is het toch weer een beetje anders wat het alleen maar erg leuk en spannend maakt.

 


15-08-2018
Algemeen medewerker

Vandaag arriveer ik om 9.00 bij de leveranciersingang van het park (het kan ook voorkomen dat ik om 10 of 12 uur moet beginnen). Ik loop richting de garderobe om mijn spullen op te hangen en kijk vervolgens op het ochtend- en het dagrooster. Op het ochtendrooster zie ik welke schoonmaakwerkzaamheden ik vandaag voor de opening van het park mag uitvoeren. Vandaag betreft het alle terrastafels schoonmaken, zodat de gasten straks kunnen aanschuiven aan een schoon tafeltje.


19-07-2018
Blog Leidinggevende keuken

Ik begin de dag om 09.00, een uur voor de opening van het park en twee uur voor opening van de keuken. Voor het geval je er nog niet mee bekend bent: Drouwenerzand hanteert een all-in formule. Bij de entreeprijs zit altijd inbegrepen: vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!


01-06-2018
Blog kindvriendelijk Drouwenerzand

In deze blog 5 redenen waarom Drouwenerzand als kindvriendelijk bestempelt mag worden.

Op 1 juni wordt de dag van het kind gevierd. Op deze kinderdag worden de kinderen een beetje verwend met bijvoorbeeld cadeautjes of een leuk dagje uit. Ook wordt er stilgestaan bij de rechten


08-05-2018
Blog hoofd souvenirwinkel

Ik hoop dat je al eens een bezoek hebt gebracht aan de souvenirwinkel in het Attractiepark en zo niet hoop ik je daar gauw een keer tegen te komen. Als je al wel eens bent geweest weet je misschien dat de winkel geen buitenproportionele groottes aanneemt, maar toch is er heel wat te beleven en is er werk genoeg.


ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
€ 7,80 - € 14,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Op woens- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur slechts € 7,80 p.p.. Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!