Disclaimer

Drouwenerzand Attractiepark en Drouwenerzand Vakantiepark besteden veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het gebeuren dat er informatie gegeven wordt die intussen niet meer van toepassing is, wij doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen.

De informatie op de website van Drouwenerzand Attractiepark en Drouwenerzand Vakantiepark kan tussentijds gewijzigd worden. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Drouwenerzand Attractiepark en Vakantiepark is niet verantwoordelijk voor informatie op andere sites die betrekking hebben op Drouwenerzand Attractiepark en Drouwenerzand Vakantiepark.

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
€ 7,80 - € 14,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Op woens- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur slechts € 7,80 p.p.. Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!