Groepen
Geen probleem

Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Als de begeleiding na binnenkomst aan de kok doorgeeft dat er ook vegetarisch of glutenvrij gegeten wordt, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Zijn er andere diëten (bijvoorbeeld pinda-allergie), dan ontvangen we hier graag vooraf een bericht over (ca. een week voor het groepsuitje).

Groepsuitje, verenigingsuitje, familiedag

Op zoek naar een groepsuitje voor je vereniging, familie, vrienden etc., waarbij alles in één keer goed geregeld is? Dat kan bij Drouwenerzand. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Reserveren is niet verplicht maar heeft wel onze voorkeur.

Betalingsvoorkeur pin of contant.

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken! 
Dagelijks mogelijk, óók tijdens vakanties en in de weekenden, vanaf 20 personen.
€ 11,00 p.p.

Wilt u 'van alles een beetje meer'? Dat kan natuurlijk ook!

In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie compleet verzorgde dagarrangementen samengesteld:

Meer informatie en reserveren doe je bij Robin Hood: robinhoodribhouse.nl, info@robinhoodribhouse.nl of 0599-564 825.
€ 35,00 p.p.

"Uit onderzoek blijkt dat onze gasten gemiddeld 120 kilometer rijden om een groepsuitje, zoals: club/ verenigingsuitje, familiedag, buurtvereniging etc., bij ons te vieren."

Met de hele groep of familie blijven slapen? Tuurlijk kan dat ook!
We hebben een prachtig weekendarrangement samengesteld voor groepen en families. Genot van het comfort van o.a. opgemaakte bedden, ontbijtbuffet, ruime kamers met alleen eigen sanitair en douche, gezellige ruimte voor spelletjes, tv etc.. Kijk snel: informatie Familieweekend.

Wilt u nèt dat beetje meer? Dat kan ook!
In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie dagarrangementen samengesteld: Robin's Familiedag Drouwenerzand en Marians dagje Drouwenerzand. Meer informatie en reserveren vind je op de site > Robin Hood Ribhouse <.

Drenthe: ideale omgeving voor een uitje
Ons attractiepark ligt op een perfecte locatie middenin een prachtige natuurlijke omgeving. Breidt uw groepsuitje eventueel uit met een actieve fietstocht door de bossen in de nabije omgeving of wandeling door natuurgebied ‘het Drouwenerzand’, één van de weinige actieve stuifzandgebieden in Drenthe (tegenover het attractiepark) en geniet van de hunebedden, de heide en de bossen. Willen jullie te fiets van de omgeving genieten, (of een deel van de groep) dan kun je fietsen huren bij de fietsverhuur van het gelijknamige vakantiepark: 0599 – 564 912.

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
€ 7,80 - € 14,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Op woens- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur slechts € 7,80 p.p.. Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!