Veel gestelde vragen kinderfeestjes
 1. Wanneer heeft mijn kind gratis entree?
  Uw kind geniet van gratis entree als u het kinderfeestje een maand voor- of na zijn/ haar verjaardag bij ons viert, u dient dan wel een identiteitskaart mee te nemen.

 2. Mijn kind heeft geen identiteitskaart, kunnen we dan wel gebruik maken van 'jarige gratis'?
  Als uw kind geen identiteitskaart heeft kunt u ook de zorgpas van uw kind meenemen.

 3. Tot hoe laat kunnen we eten?
  De keuken is geopend tot de sluitingstijd van het park.

 4. We vieren het feestje gezamenlijk met een vriendje/ vriendinnetje, zijn ze dan allebei gratis?
  Als er meer dan 5 kinderen, maar minder dan 10 kinderen zijn (inclusief de jarigen), is één jarige gratis maar krijgt de andere jarige natuurlijk wèl ook een 'ik ben jarig-button' en een kadootje. Als er meer dan 10 kinderen meegaan kunt u 'gewoon' 2 kinderfeestjes reserveren; dit maakt voor het feestje geen verschil.

 5. We zijn met meer dan 3 volwassenen als begeleiding bij het kinderfeestje, hoe gaat dit met de entree?
  Als er meer dan 3 volwassenen meegaan, kunt u voor deze volwassenen online tickets kopen (dagticket) of de reguliere entree aan de kassa betalen. Dit is geen probleem, zij maken uiteraard ook gebruik van dezelfde faciliteiten.

 6. Wat is het verschil tussen een kinderfeestjes  van € 7,80 (Puzzelavontuur/ Danny's Selfie) en €13,50/ € 14,50 (Knalfeest)
  'Puzzelavontuur' en 'Danny's Selfie' (beide € 7,80 p.p.) kunnen alleen op woensdag- of vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur gevierd worden. Het 'Knalfeest' kan dagelijks vanaf 10.00 uur gevierd worden.

 7. Wat zijn de kosten voor de begeleiding van een kinderfeestje?
  Begeleiding en kinderen betalen dezelfde entreeprijs, ook de begeleiding kan genieten van de vele attracties en de all-in formule.

 8. Kan het kinderfeestje 'Puzzelavontuur' of 'Danny's Selfie' ook op zaterdag van bijvoorbeeld 10.00 tot 14.00 uur (of een ander tijdstip) plaatsvinden?
  Nee, deze kinderfeestjes kunnen alleen op woensdag- of vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur gevierd worden.

 9. Moet een kinderfeestje gereserveerd worden?
  Nee hoor, dat is niet nodig.
ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
€ 7,80 - € 14,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Op woens- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur slechts € 7,80 p.p.. Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!